X line rent a car

Cijena najma


Cijena najma uključuje:

PAI, RAD, gorivo, pranje vozila
Franšiza je maksimalni iznos koji se naplačuje u slučaju štete najamniku. U slučaju nepoštivanja odredaba ugovora o najmu, najamniku se može naplatiti cijelokupna vrijednost vozila.

Dodatne usluge :

GPS (Satelitska Navigacija) : Dostupna je na zahtjev za sve grupe vozila.

Sjedalo za bebe / dijete.

Gorivo : Svako izdano vozilo ima pun spremnik goriva. Prilikom izdavanja i kao takvo bi trebalo biti vraćeno, u protivnom će potrošeno gorivo biti naplaćeno prema cijeni koštanja zajedno sa naknadom za uslugu punjenja .

Preuzimanje / povrat vozila izvan radnoga vremena : Preuzimanje i povrat izvan radnoga vremena moguće je na zahtjev, a u dogovor sa X-Line Rent a Car poslovnicom.

Posebne odredbe

Ukoliko izlazite van granica republike BiH potrebna Vam je Međunarodna karta za osiguranje automobila (International motor insurance card) ili "zeleni karton".

Full Kasko

Ukoliko želite iznajmiti auto, biti sigurni u njegov kvalitet i uz sve to dobiti uslugu kakvu zaslužujete, onda ste na pravom mjestu.X-Line rent a car Vam nudi iznajmljivanje putničkih vozila i prateće opreme uz jasno iskazane troškove.

X LINE Rent a Car Sarajevo

Naš cilj nije samo iznajmiti vozilo, nego stvoriti partnerski odnos sa svojim klijentima zbog kojeg nećete imati potrebu mijenjati rent a car agenciju.

Pozovite: +387-61-031-041