X Line Rent a Car

Česta pitanja

Ovo su najčešća pitanja koja postavljaju potencijalni korisnici rent a car-a, a za sva ostala pitanjaili nedoumice možete nas kontaktirati puetm telefona na broj: +387-61-031-041

Da, u nekim slučajevima potrebno je platiti manju naknadu za uslugu dodatnog vozača.

X-Line rent a car pruža podršku u svakom trenutku. Sve detalje dobit će te pri iznajmljivanju vozila.

Morate dati na uvid važeču vozačku dozvolu koja glasi na vaše ime, izdanu u državi u kojoj imate prebivalište. Potrebno je dati na uvid validnu kreditnu karticu i lične dokumente.

Ugovor o iznajmljivanju vozila je formalni ugovor o korištenju iznajmljenog vozila od strane X-Line i korisnika vozila. X-Line daje korisniku na korištenje vozilo pod uslovima određenim ovim Ugovorom.

Da, potrebno je provjeriti ukupno stanje vozila, zabilježeno na posebnom obrascu vozila i ako je uočena nepravilnost koja nije zabilježena, molimo vas da obavijestite našeg uposlenika.

Naše tarife uključuju neograničenu kilometražu s izuzetkom posebnih vrsta vozila.

Dozvoljena je voznja izvan granica BiH. Za neke grupe vozila i neke države potrebna je suglasnost X-Line rent a car-a

X-Line pruža podršku u svakom trenutku. Brojevi telefona su navedeni na ugovoru i dokumentima. U slučaju kvara ili nezgode za vrijeme trajanja najma, nazovite X-Line, a slučaju udesa, nezgode obavezno pozovite policiju.

Kašnjenje može imati učinak na cijenu najma. Toleriraju se kašnjenja do 2 sata. Većim kašnjenjem naplaćuje se dodatni dan.