X line rent a car

O nama

X LINE Rent a Car Sarajevo

X-Line Rent a car nudi vrhunsku i pouzdanu uslugu najma vozila.Nova smo firma u ovoj oblasti, sa stručnim kadrom sa višedecenijskim iskustvom u ovoj oblasti poslovanja.

Nudimo pouzdane, novije automobile koji su komforni i redovno servisirani kako bi naši klijenti bili maksimalno sigurni kada iznajme vozilo u našoj rent a car agenciji. Sva su naša vozila opremljena klimatizacijskim uređajem, a na raspolaganju vam je i mogućnost najma dječje sjedalice, krovnih nosača, sofisticiranih GPS uređaja te TV-a i DVD-a.

Svi segmenti naše ponude stvoreni su kako bi vam u najvećoj mjeri olakšali svakodnevnicu i vaše putovanje obojali tonovima slobode, zabave i opuštenosti. Ukoliko želite iznajmiti auto, biti sigurni u njegov kvalitet i uz sve to dobiti uslugu kakvu zaslužujete, onda ste na pravom mjestu.X-Line rent a car Vam nudi iznajmljivanje putničkih vozila i prateće opreme uz jasno iskazane troškove.

X LINE Rent a Car Sarajevo

Naš cilj nije samo iznajmiti vozilo, nego stvoriti partnerski odnos sa svojim klijentima zbog kojeg nećete imati potrebu mijenjati rent a car agenciju.

Pozovite: +387-61-031-041

Kako iznajmiti vozilo

1
Izaberite vozilo
2
Potpišite ugovor o najmu vozila
3
Preuzmite ključeve
4
Preuzmite automobil i putujte
10
Godina iskustva
1743
Otvorenih naloga
2697
Zadovoljnih klijenata
6
Vozila